понеділок, 9 травня 2022 р.

 

ВСІХ СВОЇХ МАЛЯТ ТЕПЛО ОБІЙМАЮ І ШЛЮ ВІТАННЯ!РУШАЄМО ДО КРАЇНИ ЗНАНЬ ПІСЛЯ ВІДПОЧИНКУ.
Вибачаюсь, знову проблеми з інтернетом.

        ПОНЕДІЛОК 09.05.

ЯДС

Нова тема "Безпека вдома."

Діти, ви іноді залишаєтеся вдома самі. Але чи знаєте ви, як поводити себе вдома , коли нема дорослих? Чи знаєте, що добре знайомі вам предмети можуть становити небезпеку? Куди потрібно звертатися, якщо трапилась біда?

Перегляньте уважно відеоурок, запам'ятайте, які речі можуть становити небезпеку для дітей. Запам'ятайте правила безпечної поведінки вдома.

А тепер опрацюйте сторінку 44 підручника. Прочитайте ПАМ'ЯТКУ "Сам удома", дайте відповіді на питання. Попрацюйте в зошиті на сторінці відповідно до нашої теми.

 "Страх - це нормально".
Страх – це… не страшно. Це нормально – боятися, щоб не потрапити в халепу. Так спрацьовує наш природний інстинкт. Страх – це наш охоронець, який допомагає нам вижити.
Подивись і прослухай підказки щодо свого страху, який насправді є твоїм стражем.

Опрацюй сторінку 45 підручника, запам'ятайте, що допомагає побороти страх. Подумай, чого боїшся ти і як можна з цим боротися.

МАТЕМАТИКА
Усний рахунок. Пригадай і обчисли:
Запиши і постав знаки:
Нова тема "Вивчаємо ділення на рівні частини".
Уважно переглядай відеоурок, слухай вчителя та виконуй завдання:

Вирази 4 на сторінці 115 виконати всі.

ЧИТАННЯ
- Які дитячі журнали ти знаєш?
- З яким журналом ти знайомий не по малюнках?
- Чим цікаві журнали?
НОВА ТЕМА "Медіавіконце: дитячі журнали та енциклопедії".
Уважно переглядай відеоурок та слухай вчителя.

Енциклопедія (від грец. — «коло знань» ) — це наукове або науково-популярне довідкове видання.)  Інакше це слово перекладають як «інструмент на всі випадки життя».
Подейкують, що енциклопедії — це література для дітей старшого віку. Але це зовсім не так. Сьогодні на ринку дитячої літератури енциклопедія представлена у найрізноманітніших вікових категоріях. Пізнавальна книга може бути книжкою-іграшкою, картонкою, розкладайкою. У м’якій або твердій палітурці, з наліпками, із завданнями, електронними додатками. Словом, книга підлаштовується під читача, його вік і особливості сприйняття. 
Енциклопедії для молодших школярів (6+)
 
Школярика, як правило, цікавлять книги на конкретну тему. Оскільки досвід школяра вище, то пізнавальна книга може бути у форматі коміксу, інфографіки, міксу енциклопедії та квесту.
Переглянь відео про різноманітний світ дитячих енциклопедій. Подумай, яку енциклопедію тобі хотілось би мати?

Д/З стор. 124 - 125, виконати завдання.

АНГЛІЙСЬКА МОВА  - дивись блог Іванчик О. А.
ІНФОРМАТИКА 
Нова тема "Віртуальна екскурсія до музею".
За підказками у відео спробуй практично  здійснити віртуальну подорож.



                                                Г П Д 

Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства (загинуло від 50 до 85 мільйонів людей). Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також інших жертв війни. Та війна стала можливою через змову антигуманних режимів – нацистського і радянського, які ставили геополітичні інтереси вище прав і свобод людини. Крім того, слабкість, страх і нерішучість міжнародної спільноти заохочували агресорів до все більшого розмаху злочинів.

Українці воювали на боці антигітлерівської коаліції (Об’єднаних Націй) і зробили значний внесок у перемогу над нацизмом та союзниками гітлерівської Німеччини. Ціною цього стали надзвичайні втрати упродовж 1939–1945 років – українців та інших народів, які проживали на нашій землі й боролися проти тоталітарних режимів. Тоді загинуло понад вісім мільйонів осіб. Ми добре знаємо ціну війни, тому плекаємо мир.


















Немає коментарів:

Дописати коментар