вівторок, 7 квітня 2020 р.

ДЯКУЮ всім дітям та батькам за співпрацю!!!



Математика  стор. 55 №2(обчислити вирази); №3 (усно розібрати) і користуючись цим поясненням обчислити вирази №4; №5- розв'язати задачу без змін, так як подано в підручнику, придумувати задачу на спільну роботу не потрібно.




Природознавство стор. 138-140, завдання в зошиті до теми "Моря України". Не забуваємо вести календар природи.





Українська мова стор. 141 впр.278.    Виконати тести за посиланням:  join.naurok.ua. Код від вчителя 284519.(До 14 квітня).


Інформатика(І група) Використовування логічних висловлювань з "якщо-то..."   Пояснення вчителя:                               Висловлювання — речення, що виражає судження. Якщо судження, що становить зміст (сенс) деякого висловлювання, є істинним, то і про цевисловлювання кажуть, що воно істинне. Подібним чином помилковим називають таке висловлювання, яке є вираженням помилкового судження.

А чи можна утворити нове висловлювання з двох? Наприклад у нас є два речення завтра інформатика. Візьми підручник. За допомогою часток якщо то інакше ми можемо з двох речень зробити одне. Якщо завтра урок інформатики то візьми підручник інакше непотрібно. Висловлювання, яке утворюється з двох висловлювань за допомогою слів якщо й то, називають логічним слідуванням.Виконти інтерактивні вправи до теми уроку за посиланням:

Це цікаво і пізнавально!!!

А тепер відпочиньте, виконайте спортивну руханку!!!


Фізкультура 








Немає коментарів:

Дописати коментар