вівторок, 28 квітня 2020 р.

 Виконайте  тести з читання та математики за вчорашній день, поки активні сьогодні до 20.00! Дембіцька, Лавріненко,Музольф, Можаровська, Сарно, Попко(з читання). Будь ласка!


Природознавство стор.150-152. В зошиті сторінки до даної теми. Пройти тести за темою "Мішані ліси"(попереджаю, що спроб пройти тести буде лише одна, тож виконуйте вдумливо і не поспішайте, час ролі не грає). Спробуємо.

Тести    за посиланням: join.naurok.ua        Код доступу583596.


Математика стор.80 №3 (розібрати усно Що таке квадратний метр, дециметр, кілометр). Стор.82 №5(1,2), №6.

Українська мова. Списати поданий текст в зошит. Сфотографувати і вкласти в папку(завантажити) за даним посиланням мені для перевірки. Під роботою напишіть  прізвище.(Щоб завантажити, натискаєте на посилання, відкривається папка,зліва натискаєте на плюсик "створити", завантажуєте файл. Там на вас вже чекає тепле сонечко). Посилання: https://drive.google.com/drive/folders/1bsF-vRTqaBKgZvdiW3k9DdaSQpwypMox?usp=sharing

Спробуємо новий вид роботи.

Перевірочна робота з мови(за диктант). Списати текст, розкриваючи дужки й вставляючи букви.


     Настала в(е/и)сна. Тепле промі(н/нн)я сонця зігнало сніги. (З)гір (по)текли струмочки. З(е/и)л(е/и)ніє молода травичка. Кожного дня (при)бувают(ь)  (з)вирію перелітн(і/и) птахи.

      (У)школярів св(')ято. Діти зустрічают(ь)  в(е/и)сняних гостей. До н(ь)ого готувалися всі. (О/о)лесь та (П/п)етрик  (при)кріпили  (на)березі шпаківню. Інші хлоп(')ята (при)в(')язали синичники. Дружні птахи почали носити у свої хатки травичку та пір(')ячко.


Інформатика  "Складові комп'ютера"   https://sites.google.com/site/intreaktivnivpravi4klas/4-klas-tema-5-informacia/29-skladovi-komp-utera

За даним посиланням відкрий цікаві завдання і пригадай складові комп'ютера.       






Фізична культура    А тепер відпочиньте!










 


Немає коментарів:

Дописати коментар