середа, 22 квітня 2020 р.

                                      До уваги БАТЬКІВ!!!

Для інформування батьків учнів про організоване завершення 2019/2020 року. Пропонуємо скористатися основними тезами листа-роз'яснення МОН від 16.04.2020 року:
1. Обсяг роботи під час дистанційного навчання має відповідати навчальним програмам, а організація його дома має проходити згідно шкільного розкладу, з перервами, тобто такою, щоб не зашкодити здоров’ю дитини.
2. Всім учням має бути забезпечений доступ до навчальних матеріалів; способи дистанційного навчання визначені закладом у єдиному освітньому середовищі на сайті школи, де розміщені блоги кожного вчителя. А також педколектив використовує платформу "На урок", Learning, Google klass, ZOOM  та інші. Результати дистанційного навчання  учні та батьки можуть побачити на платформі МОН nz.ua за індивідуальними паролями та логінами, які знаходяться у класних керівників і надсилаються батькам на електронні адреси.
3. Учні, які хворіють, мають звернутися до класного керівника і одержати індивідуальні консультації.
4. Навчальний рік  завершиться  за планом, який був складений на початку навчального року. Вся звітна документація здається до 15 червня. (Тобто навчальний рік не продовжують).
5. На початку наступного навчального року будуть проведені діагностичні роботи, які допоможуть спланувати подальше навчання.
6. Свята останнього дзвоника та випускного вечора цього року не буде.
7. Свідоцтва досягнень, табелі успішності будуть надсилатися електронною поштою  (саме тому батьки мають повідомити її класним керівникам).
8. Оцінювання навчальних досягнень – ОБОВ'ЯЗКОВИЙ складник дистанційного навчання (детальний опис способів організації – в листі МОН📨).Саме тому деяким учням слід активніше працювати. Слідкуйте за оцінками в електронних щоденниках. Виконуйте всі тести, контрольні роботи, вчіть і здавайте напам'ять, вчасно надсилайте вчителю письмові роботи. Оцінка за ведення зошита і ТЕМАТИЧНА- обов'язкові. А потім і СЕМЕСТРОВА, і РІЧНА.
9. Підсумкові роботи будуть  проводитись згідно розкладу уроків за графіком,складеним адміністрацією школи та  погодженим рішенням педагогічної ради .
10.ДПА в 4-му та 9 класах цього року не буде. Детально - в самому листі📨:
11. Про можливі зміни будемо повідомляти по мірі їх надходження.
Працюймо  разом! Усім нелегко в такому режимі, але іншого виходу у нас немає. Головне - будьте здорові і не втрачайте здорового глузду, щоб порозумітися і завжди виходити на бажаний результат.
 Вірте: усе буде добре!

Немає коментарів:

Дописати коментар