пʼятниця, 10 квітня 2020 р.


Літературне читання стор.123-128, опрацювати питання в кінці І дії п'єси.           


Неля Шейко-Медведєва - українська письменниця, 
поетеса, драматург, театральний критик, член Національної спілки письменників України. Неля Семенівна походить із міста Борислава, що на Львівщині. По закінченню Львівського університету імені Івана Франка працювала в ньому викладачем літератури. Нині живе у Києві та пише поезію, казки, драматичні твори. Неля Шейко-Медведєва є авторкою збірок п'єс-казок для дітей "Квітка щастя" і "Чари осіннього лісу". Як і народні казки, твори Шейко-Медведєвої повчальні, в них завжди добро перемагає зло, а правда торжествує над кривдою. 
П’єса-казка "Лисиця, що впала з неба" створена за мотивами українських народних казок. У ній швидко змінюються події, героїв легко розпізнати за мовленням і вдачею.
П’єса-казка "Лисиця, що впала з неба" створена за мотивами українських народних казок. У ній швидко змінюються події, героїв легко розпізнати за мовленням і вдачею.

                                Перегляньте п'єсу-казку.

Українська мова стор.143-144 вивчити правила, впр.284.

Пройти тестування до 18 квітня  за посиланням: join.naurok.ua. Код від учителя: 453018.        

ПРОХАННЯ ПРОЙТИ ПОПЕРЕДНІ ТЕСТИ "Дієслова синоніми, антоніми". Не всі приймають участь в тестуванні (лише 7 учнів), я маю оцінити роботу учня. Завдання активне до 14 квітня.


Я у світі стор. стор.107-113, "Громадянські права та обов'язки", опрацювати питання. 



Трудове навчання. Незабаром світле свято Великодня. Тож попрацюйте і виконайте пасхальну поробку своїми руками. За зразком , що вам до вподоби. Своя фантазія - дуже добре.





Фізкультура      А тепер відпочиньте!!!

                                                                       
                                          

БУДЬТЕ ВСІ ЗДОРОВІ!!!








Немає коментарів:

Дописати коментар